A LA CARTE - Exclusieve houten vloeren 100% FSC

A LA CARTE COLLECTIE

Het realiseren van unieke houten vloeren, die aan al uw specifieke wensen voldoet. Dat zijn de exclusieve eiken houten vloeren in de A La Carte collectie. 
 
A La Carte houten vloeren

 

De keuze is aan u:

  • Eiken planken vloer of Eiken visgraat vloer. 
  • Nette eiken houten vloer of een rustieke eiken houten vloer.
  • Vlak, Geborsteld, Geschaafd, Verouderd of fijn bezaagd oppervlak.
  • Met velling of zonder velling. (schuin kantje aan de zijkant van de plank)
  • Smalle of brede eiken vloerdelen.
  • Wit, Zwart, Grijs, Bruin keuze uit heel veel kleuren.

 

 

PLANKEN VLOERDELEN

Planken vloerdelen

Kiest men voor een houten vloer dan is dit vaak een eiken planken vloer. Vroeger moesten dit altijd dikke massieve vloerdelen zijn om een lange levensduur te garanderen. Vandaag de dag weten we wel beter, de eiken vloerdelen zijn nu opgebouwd uit tweede delen. De onderkant is gemaakt van Berken multiplex waardoor er een zeer stabiele plank ontstaat, hierop is een toplaag van het harde eiken hout verlijmd. Samen zorgen zij ervoor dat deze eiken houten vloerdelen langer dan een mensenleven meegaan en minder belastend zijn voor het milieu. 

 

Breedte eiken houten vloer

De uitstraling van de eiken houten vloer wordt mede bepaald door de breedte van de vloerdelen. Zo geven brede vloerdelen een rustiger beeld dan smalle vloerdelen. Er moet wel rekening gehouden worden met de afmetingen van de ruimte waar de eiken houten vloer komt te liggen. Maken smalle vloerdelen de ruimte opties langer of niet? Het gaat erom wat u mooi vind en past bij de woning.

 

Uit welke breedte kunt u kiezen?

14 cm breed

18 cm breed

22 cm breed

24 cm breed

 

Wisselende breedtes is ook mogelijk, dit geeft een speels effect.

 

VISGRAAT VLOEREN

De houten vloer met een visgraat legpatroon is op dit moment enorm populair. Zowel in een klassieke jaren 30 woning als in een gloednieuw appartement zorgt een eiken visgraat vloer voor sfeervol huiselijk gevoel. 

visgraat vloeren

Ook met een visgraat vloer kunnen de creatieve ideeën weer tevoorschijn komen. Hier kunt u ook een keuze maken in kleur, afmetingen, roken, schaven, borstelen, verouderen, velling, beitsen enz.

Uit welke afmeting kunt u kiezen?

7 cm breed - 49 cm lang

9 cm breed - 45 cm lang

12 cm breed - 60 cm lang

14 cm breed - 70 cm lang

18 cm breed - 90 cm lang

 

FSC®-GECERTIFICEERD EIKEN HOUT

Wij willen het beste voor het milieu. Daarom zijn de houten vloeren uit de A La Carte collectie FSC®-gecertificeerd en komen deze uit verantwoord bosbeheer. Met verantwoord bosbeheer doelt de FSC® op bescherming van leefgebied en zetten zij zich in voor de lokale bevolking. Zowel het eiken hout als ons bedrijf Strongfloor dragen dit FSC®-certificaat. 

Door een FSC®-gecertificeerde houten vloer te gebruiken draagt u dan ook bij aan de wereldwijde bescherming van de bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. 

 

SHOWROOM

In onze showroom aan de Huisweid 9 in Warmenhuizen hebben we grote voorbeeld panelen van de A LA CARTE collectie. Hierdoor kunt u een goede indruk krijgen van de kleuren, structuur, breedte en kwaliteit van deze houten vloeren. Onze deskundige medewerkers kunnen u uitleg geven van alle mogelijkheden die deze collectie bied. Ook op technisch gebied wat betreft montage, vloerverwarming, onderhoud kunt u alle vragen aan ons stellen. 

 

Showroom houten vloeren

Adres: Huisweid 9B, 1749 EL, Warmenhuizen

Telefoon: 0226-426504

WhatsApp: 0614035637

Email: [email protected]

 

Openingstijden

DI/VRIJ: 9.00 uur tot 17.30 uur.

ZA: 9.30 uur tot 16.00 uur.

 

Showroom 's Avonds bezoeken

Op afspraak kunt u onze showroom ook 's avonds bezoeken. 

 

Inspiratie

Visgraat dubbel gerookt wit     Eiken visgraat dubbel gerookt wit geolied