Houten vloeren

Houten vloeren - Een houten vloer brengt een stukje natuur in uw woning, doordat geen houten vloer hetzelfde is geeft het iedere ruimte een eigen karakter. Een houten vloer heeft charme en geeft uw woning een warm thuisgevoel.

Houten vloeren

Houten vloeren - Strongfloor.

Houten vloeren zijn er in vele soorten, maten en kwaliteiten. Strongfloor heeft er voor gekozen om al haar houten vloeren aan te bieden in eiken hout. Eiken is het hardste houtsoort dat zich goed laat veredelen zoals kleuren door middel van olie of lak. Tropisch hardhout is hier minder geschikt voor. Met het bewerken van de oppervlakte van de eiken houten vloeren creëren we mooie verouderde houten vloeren, fijn bezaagde houten vloeren, strak wit gelakte houten vloeren, geborstelde houten vloeren en ga zo maar door... Kom eens in onze showroom dan ziet u wat er allemaal mogelijk is.

 

Houten-vloeren_Strongfloor

 

Houten vloeren - Showroom Noord Holland.

Strongfloor vloeren is een parketspeciaalzaak uit Noord Holland met als grootste liefde de planken houten vloeren. Daarom is onze showroom zeer ruim ingericht met houten vloeren in al zijn soorten. Op de Huisweid 9 in Warmenhuizen (Noord-Holland) hebben we een voormalig koelhuis omgetoverd tot een sfeervolle showroom. Alleen al om het pand te bezichtigen is het de moeite om eens binnen te stappen, dat u daarnaast ook een mooie houten vloer kan uitzoeken is mooi meegenomen. Onze houten vloeren staan gepresenteerd op grote sample borden, daarnaast kunt u via de houten vloeren bibliotheek deze ook in sfeerbeelden bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van de houten vloer van uw wens. (Showroom-houten-vloeren-Noord-Holland).

 

Houten vloeren_showroom_noord-holland