Eiken duoplanken Stone wash verouderd, Barnstone
  • Eiken duoplanken Stone wash verouderd, Barnstone

    Strongfloor
  • €66,50

Bestellen

(€66,50 / vierkante meter incl. btw)

Met de Stonewash barnstone haalt u een unieke vloer in huis. Door de speciale behandeling lijkt het net of de vloer al tientallen jaren oud is. Door de lichte tint krijgt de ruimte een stoer en verweerd karakter.

https://youtu.be/ICyS9FrMJD0

DETAILS

Productbeschrijving:

Een vloer uit onze Stone Collection ziet er uit alsof er vele tientallen, zo niet honderden jaren op geleefd is. Ons geheim? Deze planken zijn  ‘stone washed’, net als spijkerbroeken. De vloerdelen worden behandeld in een ‘centrifuge’ met  stenen en water  zo krijgt de vloer zijn verweerde ‘looks’ . Dit maakt ons verouderprocédé absoluut uniek. Na de behandeling drogen we de vloerdelen en brengen ze desgewenst op kleur. De Stone Collection wijkt daarmee af van de programma’s die de meeste andere leveranciers aanbieden.

Hout, water en steen die de strijd met elkaar aangaan: het lijkt een gevecht van de elementen. Het geeft de planken nog iets extra duurzaams mee. Hout dat beleving uitstraalt. De planken zijn verkrijgbaar in twee maten: 12 x 185 mm en 16 x 220 mm. Ook in visgraatmotief. Alle delen zijn voorzien van veer en groef.

Deze multiplank heeft nauwelijks last van krimp of uitzetting en kan “zwevend” of vol verlijmd geïnstalleerd worden. Vol verlijmd (volgens de juiste voorwaarden) ook perfect op vloerverwarming te plaatsen. De uitstraling is dezelfde als die van een massieve plankenvloer.


Afwerking en Onderhoud:
Naast de unieke kleur creatie zijn deze houten vloerdelen afgewerkt met twee lagen hardwaxolie. Hierdoor is de houten vloer zeer slijtvast en bestand tegen vocht en vuil. Ook geschikt voor projecten zoals winkels, horeca, kantoor of andere intensief belopen ruimtes.
De houten vloeren onderhouden met Strongfloor Oil Care. >>

Garantie:
Op basis van onze voorwaaarden ontvangt u 5 jaar garantie op uw houten vloer van Strongfloor.

Gemakkelijk zelf te plaatsen:
Veel van onze klanten kiezen er voor om de houten vloer zelf te plaatsen. Dit kan door zwevend op een ondervloer of doormiddel van directe verlijming op een zandcement dekvloer. 
Voor meer informatie kijk hier op ons blog >>

Legwerkzaamheden door Strongfloor laten uitvoeren:
Door de jaren heen heeft Strongfloor een groot netwerk aan vakkundige parketteurs door heel Nederland opgebouwd. Doordat wij de passie voor het ambacht met elkaar delen streven wij ernaar dat de ruimte waar de houten vloer komt te liggen een stukje showroom van Strongfloor wordt. 
Om inzicht te krijgen in de kosten voor de legwerkzaamheden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Een medewerker van Strongfloor neemt contact op om uw wensen te bespreken.

Showroom bezoeken: 
Wij vinden het leuk als u een bezoek brengt aan onze showroom.
Inspiratie opdoen terwijl wij u van een gedegen advies voorzien over de verschillende afwerkingen, legwerkzaamheden, vloerverwarming. Samen op zoek gaan naar de houten vloer die u voor ogen heeft en binnen het budget blijft. 
Openingstijden showroom >>

Klantenservice:
De enthousiaste medewerkers van Strongfloor adviseren en informeren u graag over de houten vloeren die wij aanbieden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: +31 (0)226 426504 of via onze chat functie rechtsonder op deze website.

Strongfloor houten vloeren
De Veken 207 C5
1716 KJ Opmeer, Nederland

SPECIFICATIES

Type houten vloer: Eiken lamelparket rustiek
Afwerking: Kant en klaar geolied, dus plaatsen en direct te belopen.
Breedte: De breedte van eiken lamelparket is 18 cm
Lengte: De lengte van eiken lamelparket is 183 cm
Dikte: Dikte 14 mm, toplaag eiken 2,5 mm
Opgedeelde lengte: Eén op de acht lengtes heeft een extra mes en groef
Vloerverwarming: Geschikt voor vloerverwarming
Velling: Micro velling aan de langzijde
Bestellen: Bestellen per m2

BEZORGING3 weken

+ -

Bestellen

Zet op verlanglijst