Openingstijden showroom

Zien, voelen, ruiken.... u bent welkom.

Wij vinden het leuk als u de moeite neemt om onze showroom te bezoeken. Daarom doen we er alles aan om dit bezoek zo veel mogelijk te laten slagen. We nemen de tijd om een vloer uit te kiezen die in het woonplaatje past die uw voor ogen heeft. Naast onze ruime openingstijden kunt u ook een afspraak maken om in de avonduren langs te komen.

 

Dinsdag: 9.00 uur tot 17.30 uur.

Woensdag: 9.00 uur tot 17.30 uur.

Donderdag: 9.00 uur tot 17.30 uur.

Vrijdag: 9.00 uur tot 17.30 uur

Zaterdag: 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

Adres: De Huisweid 9B, Warmenhuizen

Telefoon: 0226-426504

WhatsApp: 06 14035637

 

Uw creatieve interieur ideeën realiseren wij hier.

Onze showroom aan de zuidkant heeft een heel breed assortiment houten vloeren die geheel op maat gemaakt worden. Deze houten vloeren zijn allemaal gemaakt van europees eikenhout die gekapt zijn uit verantwoord beheerde bossen. Vrijwel al deze houten vloeren zijn voorzien van een milieucertificaat. 

 

A La Carte collectie 

Natuurlijk is de uitstraling van een vloer het eerste dat opvalt. De kwaliteit van de vloer vinden we bij Strongfloor houten vloeren echter net zo belangrijk. In de A La Carte collectie heeft u de keuze uit 40 kleuren. De verkrijgbare breedtes zijn 18 cm, 22 cm en 24 cm breed. Het is prachtig eikenhout zonder spint en is 100% FSC gecertificeerd. 

            

 

White design collectie

Fris, licht & ruimtelijk dat zijn de witte houten vloeren in de White design collectie. Iedere houten vloer binnen deze collectie heeft tenminste één behandeling witte olie of lak gehad. Hier vind u ook de populaire kant en klare wit geschilderde houten vloeren die Strongfloor zelf produceert.