Betaalmethoden

Betaalmethoden bij Strongfloor houten vloeren.Betalen met iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internet bankier omgeving van de eigen bank. 
Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaal omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


Betaling via Paypal (CreditCard)
Paypal is een extreem veilige en zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van u eigen keuze.
Als u eenmaal (gratis) deelnemer aan het betalingssysteem van Paypal bent, kunt u betalingen aan een andere Paypal deelnemer overmaken per e-mail.
Heeft u een creditcard zoals MasterCard, Visa of Discover, dan kunt u die koppelen aan uw Paypal rekening. U kunt dan betalingen doen vanaf uw creditcard zonder dat de creditcardgegevens over het internet gaan. Alleen Paypal weet uw creditcard gegevens.


Betalen met MisterCash (België)
Mistercash is een betaalsysteem in België en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om erinternettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit natuurlijk een zeer praktische manier van betalen. Om te kunnen betalen met Mistercash moet u bankieren bij een van de volgende bankinstanties: KBC, Dexia, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank. 

Heeft u vragen ? Strongfloor klantenservice Tel. +31(0)226 426504

Strongfloor houten vloeren
De Huisweid 9B
1749EL Warmenhuizen, Nederland

Kvknr. 37123944
Btw: NL821912628B01
Bank: ABN Amro
Iban: NL92ABNA0507383788