Natuur Sleenerzand
Natuur Sleenerzand

Bestellen

(€53,10 / vierkante meter incl. btw)

Met Natuur Sleenerzand haalt u een houten vloer van hoge kwaliteit in huis. Door de rustieke uitstraling krijgt de ruimte een landelijke uitstraling.

Meer informatie bel: 0226-426504

DETAILS

Productbeschrijving:
De Europees eiken duoplanken van de Natuur collectie is verkrijgbaar in een Rustieke A/B kwaliteit. De noesten zijn opgevuld met een natuurlijk ogend stopsel. De eiken duoplanken zijn verkrijgbaar in 2 verschillende diktes, namelijk 12mm dik met een eiken toplaag van 3mm of 16mm dik met een eiken toplaag van 4mm. Ook zijn de houten eiken duoplanken verkrijgbaar in verschillende breedtes. U heeft de keuze uit 180mm, 220mm, 260mm breed. De planken zijn maximaal 245cm lang. Dit houdt in dat er ook iets kortere lengtes bij zitten. Zo kan de houten vloer in wild verband geplaatst worden.

Afwerking en Onderhoud:
Naast de unieke kleur creatie zijn deze houten vloerdelen afgewerkt met twee lagen hardwaxolie. Hierdoor is de houten vloer zeer slijtvast en bestand tegen vocht en vuil. Ook geschikt voor projecten zoals winkels, horeca, kantoor of andere intensief belopen ruimtes.
De houten vloeren onderhouden met Strongfloor Oil Care. >>

Garantie:
Op basis van onze voorwaaarden ontvangt u 5 jaar garantie op uw houten vloer van Strongfloor.

Gemakkelijk zelf te plaatsen:
Veel van onze klanten kiezen er voor om de houten vloer zelf te plaatsen. Dit kan door zwevend op een ondervloer of doormiddel van directe verlijming op een zandcement dekvloer. 
Voor meer informatie kijk hier op ons blog >>

Legwerkzaamheden door Strongfloor laten uitvoeren:
Door de jaren heen heeft Strongfloor een groot netwerk aan vakkundige parketteurs door heel Nederland opgebouwd. Doordat wij de passie voor het ambacht met elkaar delen streven wij ernaar dat de ruimte waar de houten vloer komt te liggen een stukje showroom van Strongfloor wordt. 
Om inzicht te krijgen in de kosten voor de legwerkzaamheden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Een medewerker van Strongfloor neemt contact op om uw wensen te bespreken.

Showroom bezoeken: 
Wij vinden het leuk als u een bezoek brengt aan onze showroom.
Inspiratie opdoen terwijl wij u van een gedegen advies voorzien over de verschillende afwerkingen, legwerkzaamheden, vloerverwarming. Samen op zoek gaan naar de houten vloer die u voor ogen heeft en binnen het budget blijft. 
Openingstijden showroom >>

Klantenservice:
De enthousiaste medewerkers van Strongfloor adviseren en informeren u graag over de houten vloeren die wij aanbieden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: +31 (0)226 426504 of via onze chat functie rechtsonder op deze website.SPECIFICATIES

Houtsoort: Europees eiken
Oppervlakte structuur: -
Behandeling: Geolied
Contructie: Lamelparket of duoplank
Sortering: Rustiek a/b
Diktes: 12 of 16 mm dik
Breedtes: 185, 220 of 260 mm
Lengtes: 180 cm tot 240 cm in de mix.
Visgraat afmetingen: 11 x 120 x 600, 15 x 140 x 700
Visgraat sorteringen: Rustiek a/b
Chevron: Op aanvraag
Bestel eenheid: p/m2

BEZORGING3 weken

+ -

Bestellen

Zet op verlanglijst