Marathon premium 8 mm, pak 4,42 m2
  • Marathon premium 8 mm, pak 4,42 m2

    Strongfloor
  • €62,98

(€14,24 / vierkante meter incl. btw)

Marathon Premium® is een snel te leggen ondervloersysteem dat zorgt voor een super vlakke ondergrond waarop direct PVC verlijmd kan worden.

Meer informatie bel: 0226-426504

DETAILS

Marathon Premium® is een snel te leggen ondervloersysteem dat zorgt voor een super vlakke ondergrond waarop direct PVC verlijmd kan worden. Marathon Premium® is een droge egalisatie voor zowel houten draagvloeren en harde steenachtige ondergronden. Het ondervloersysteem is ook een uitstekend geschikte ondergrond voor alle soorten klik PVC, zelfklevende PVC en tapijt tegels.

Het systeem bestaat uit een onder- en bovenplaat die beide voorzien zijn van een speciale interactieve lijm. De platen zijn zeer eenvoudig te plaatsen volgens de bijgeleverde leginstructie. Hierdoor ontstaat er een super vlakke ondergrond om uw vloerbedekking op te leggen.

Marathon Premium® is ook zeer geschikt voor appartementen. Marathon Premium® behaalt is combinatie met PVC verlijmd, PVC zelfklevend en met cushion vinyl de 10 dB contactgeluidreductie norm volgens de NSG norm. Marathon Premium® draagt het NSG keurmerk.

Helpcenter Strongfloor

BEZORGING1 - 3 dagen

ARTIKELNUMMERWEB86599

+ -

Bestellen

Zet op verlanglijst