We zijn momenteel open.Openingstijden vandaag: 09:00 – 17:00

Bel ons op

0226-426504

Bezoek ons

De Huisweid 9B, Warmenhuizen

riviera logo

Rivièra Maison Flooring - Creëer een stijlvolle en sfeervolle vloer

Ben je op zoek naar een vloer die je interieur direct een upgrade geeft? Kies dan voor de prachtige plak pvc vloeren van Rivièra Maison Flooring. Met deze vloeren creëer je niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een warme en gezellige sfeer in huis. Of je nu houdt van een klassiek, landelijk of modern interieur, met de Rivièra Maison Flooring plak pvc vloeren zit je altijd goed.

Stijlvol design voor elk interieur

Met de Rivièra Maison Flooring plak pvc vloeren geef je jouw interieur een unieke en luxe uitstraling. De vloeren zijn ontworpen met oog voor detail en passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een romantische landelijke inrichting hebt of juist gaat voor een strakke moderne look, er is altijd een vloer die bij jouw smaak en stijl past.

Onze collectie bestaat uit diverse designs en kleuren, zodat je eindeloos kunt combineren. Kies bijvoorbeeld voor een tijdloze houtlook vloer om een warme en natuurlijke uitstraling te creëren. Liever iets anders? Ga dan voor een speels visgraatpatroon. Met Rivièra Maison Flooring geef je jouw interieur de finishing touch die het verdient.

Duurzaamheid en gebruiksgemak in één

Naast een prachtig design bieden de Rivièra Maison Flooring plak pvc vloeren ook vele praktische voordelen. Onze vloeren zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen die slijtvast, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van een vloer die er als nieuw uitziet, zelfs bij intensief gebruik.

Verrijk je interieur met Rivièra Maison Flooring

Kortom, met de plak pvc vloeren van Rivièra Maison Flooring haal je niet alleen een prachtige vloer in huis, maar ook een stukje luxe en comfort. Creëer een stijlvolle en sfeervolle omgeving waarin je volop kunt genieten van je woning. Of je nu gaat voor een klassiek of eigentijds interieur, onze vloeren passen perfect bij jouw wensen.

Waar wacht je nog op? Ontdek nu de mogelijkheden van Rivièra Maison Flooring en geef je interieur de upgrade die het verdient.

 

Een kleurenpallet die inspireert

prijzen incl. montage

v/a € 89,- p/m2

Hempstead Grey

prijzen incl. montage

v/a € 89,- p/m2

Montauk Dark

prijzen incl. montage

v/a € 89,- p/m2

Long Beach Sand

prijzen incl. montage

v/a € 89,- p/m2

Riverside Oak

prijzen incl. montage

v/a € 89,- p/m2

Bayville Wood

prijzen incl. montage

v/a € 89,- p/m2

Gibson Beach
LOGO Riviera Maison Flooring

Veilige pvc vloeren

Rivièra Maison Flooring is 100% vrij van zware metalen, Ftalaten en Formaldehyde. Dit is niet vanzelfsprekend maar met Rivièra Maison Flooring ben je vrij van schadelijke stoffen in jouw interieur.

LOGO Riviera Maison Flooring

Adem schone lucht

Rivièra Maison Flooring is ongeëvenaard als het gaat om een gezond leefklimaat door het behalen van de hoogste certificering van het Duitse TÜV en gecontroleerd door het EPH uit Dresden (D).

LOGO Riviera Maison Flooring

slijtvaste pvc vloer

Rivièra Maison Flooring is voorzien van een 0,55 topslijtlaag en extra voorzien van 2 keramische antiscratch ultra matte laklagen waardoor de daadwerkelijke slijtlaag veel hoger wordt.

Rivièra Maison Flooring

Perfectie in pvc vloeren

Laat je verrassen door de bijzonder stijlvolle vloeren van Rivièra Maison.

Strongfloor vloeren is PREMIUM dealer van Rivièra Maison flooring.  In onze showroom in Warmenhuizen (Noord-Holland) kunt u alle trendkleuren op grote showborden bekijken.

Showroom Rivièra Maison flooring

Route naar onze showroom

De Huisweid 9B, Warmenhuizen