0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • Strongfloor Boerderij planken 22 cm breed, dekkend wit gelakt
Deze vuren boerderij planken geven de uitstraling van wit geschilderde kaasplanken. Het zijn brede vloerdelen van 22 cm. Dekkend wit afgelakt.

€49,95

Incl. btw

€41,28 Excl. btw per m2
Levertijd: 2 weken
Merk: Strongfloor

Voer uw gegevens in en we sturen u z.s.m een sample op.

Productbeschrijving:
Strongfloor boerderij planken zijn gemaakt van meerdere lagen vuren hout (Vuren multiplank). Deze vloerdelen zijn afgewerkt met vier lagen Strongfloor verflak helder wit. Hierdoor bereiken wij het gewenste resultaat van de look van wit geschilderde kaasplanken. 

Gemakkelijk zelf te plaatsen:
Veel van onze klanten kiezen er voor om de houten vloer zelf te plaatsen. Dit kan door zwevend op een ondervloer of doormiddel van directe verlijming op een zandcement dekvloer. 

Legwerkzaamheden door Strongfloor laten uitvoeren:
Door de jaren heen heeft Strongfloor een groot netwerk aan vakkundige parketteurs door heel Nederland opgebouwd. Doordat wij de passie voor het ambacht met elkaar delen streven wij ernaar dat de ruimte waar de houten vloer komt te liggen een stukje showroom van Strongfloor wordt. 
Om inzicht te krijgen in de kosten voor de legwerkzaamheden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Een medewerker van Strongfloor neemt contact op om uw wensen te bespreken.

Showroom bezoeken: 
Wij vinden het leuk als u een bezoek brengt aan onze showroom.
Inspiratie opdoen terwijl wij u van een gedegen advies voorzien over de verschillende afwerkingen, legwerkzaamheden, vloerverwarming. Samen op zoek gaan naar de houten vloer die u voor ogen heeft en binnen het budget blijft. 
Openingstijden showroom >>

Klantenservice:
De enthousiaste medewerkers van Strongfloor adviseren en informeren u graag over de houten vloeren die wij aanbieden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: +31 (0)226 426504 of via onze chat functie rechtsonder op deze website.

Strongfloor houten vloeren
De Veken 207 C5
1716 KJ Opmeer, Nederland

+31 (0)226 426504Garantie:
Op basis van onze voorwaaarden ontvangt u 5 jaar garantie op uw houten vloer van Strongfloor.
Houtsoort: Vuren
Oppervlakte structuur: -
Behandeling: Gelakt
Contructie: Vuren multiplex
Sortering: -
Diktes: 18 mm
Breedtes: 22 cm
Lengtes: 242 cm
Visgraat afmetingen: -
Visgraat sorteringen: -
Chevron: -
Bestel eenheid: p/m2
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen