0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • Merbau houten vloeren
Het merbau hout wordt ook wel het "duivelshout genoemd"

€65,34

Incl. btw

€54,00 Excl. btw (per m2)
Levertijd: 2 weken
Stukprijs: €65,34 / Vierkante yard
Waar komen de merbau houten vloeren vandaan?
De merbau houten vloeren komen van nature uit Zuid-Oost Azië en tropische eilanden. Het hout is sterk en duurzaam en wordt veel gebruikt in buitendeuren, sluizen en bruggen en parket dat heel intensief belopen wordt. Als merbau nat wordt of in contact komt wateroplosbare verf, kan het zijn dat het gaat "bloeden", wat inhoudt dat dit water rood kleurt. In Maleisië noemt men het daarom "Duivelshout".

Productbeschrijving:
De merbau hardhouten vloer is een exoot. U kunt zelf bepalen hoe u de vloer wilt laten behandelen. De lengtes variëren dus de vloer wordt gelegd in wild verband. De plank is zelf 13 mm dik met een toplaag van 4mm (zie specificaties). Ook kunt u de Afzelia verkrijgen in 18 mm dik met een harhouten toplaag van 6 mm. *Wilt u de dikkere variant? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Garantie:

Op basis van onze voorwaaarden ontvangt u 5 jaar garantie op uw houten vloer van Strongfloor.

Gemakkelijk zelf te plaatsen:
Veel van onze klanten kiezen er voor om de houten vloer zelf te plaatsen. Dit kan door zwevend op een ondervloer of doormiddel van directe verlijming op een zandcement dekvloer. 
Voor meer informatie kijk hier op ons blog >>

Legwerkzaamheden door Strongfloor laten uitvoeren:

Door de jaren heen heeft Strongfloor een groot netwerk aan vakkundige parketteurs door heel Nederland opgebouwd. Doordat wij de passie voor het ambacht met elkaar delen streven wij ernaar dat de ruimte waar de houten vloer komt te liggen een stukje showroom van Strongfloor wordt. 
Om inzicht te krijgen in de kosten voor de legwerkzaamheden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Een medewerker van Strongfloor neemt contact op om uw wensen te bespreken.

Showroom bezoeken: 
Wij vinden het leuk als u een bezoek brengt aan onze showroom.
Inspiratie opdoen terwijl wij u van een gedegen advies voorzien over de verschillende afwerkingen, legwerkzaamheden, vloerverwarming. Samen op zoek gaan naar de houten vloer die u voor ogen heeft en binnen het budget blijft. 
Openingstijden showroom >>

Klantenservice:
De enthousiaste medewerkers van Strongfloor adviseren en informeren u graag over de houten vloeren die wij aanbieden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: +31 (0)226 426504 of via onze chat functie rechtsonder op deze website.

Strongfloor houten vloeren
De Veken 207 C5
1716 KJ Opmeer, Nederland

Houtsoort:
Oppervlakte structuur:
Behandeling:
Contructie:
Sortering:
Diktes:
Breedtes:
Lengtes:
Visgraat afmetingen:
Visgraat sorteringen:
Chevron:
Bestel eenheid: p/m2
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen