0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Geschilderde witte houten vloeren met de slijtvastheid van parketlak.

Als specialist in witte houten vloeren, is het voor ons een genot om de resultaten van onze lak werkzaamheden in de praktijk te kunnen zien. Strongfloor heeft een groot aanbod aan dekkend wit geschilderde houten vloeren. We noemen die geschilderde houten vloeren maar het zijn eigenlijk dekkend wit gelakte houten vloeren. Omdat deze zijn afgewerkt met een slijtvaste project parketlak in een witte kleur naar keuze.

 

 Eiken lamelparket select 19 cm breed, dekkend wit gelakt ral 9010 zijdeglans (foto woning Haarlem)

 

Wit gelakte vloeren in alle soorten en maten.

Welke sfeer u de ruimte wil geven bepaald in grote mate de keuze van het type wit geschilderde houten vloer. Zo kan er gekozen worden voor een hoogglans wit gelakt lamelparket in ral 9003 signaalwit in een kwaliteit van 1BIS. Dan kiest u dus voor een moderne strakke uitstraling. Dan kunt u kiezen voor een plank van 19 cm breed of voor een rustige look met een breedte van 23,5 cm, 26 cm of zelfs 30 cm breed. In wisselende breedtes kan natuurlijk ook heel leuk zijn.

Bezoek ons showroom >>

 

Robuust, Geborsteld, Gegutst, Bezaagd : Stroere wit geschilderde vloeren

Uiteraard hebben wij ook gedacht aan de mensen die houden van de combinatie van een grove houten vloer met het frisse van een geschilderde witte vloer. 

Strongfloor IMPACT is een erg grove eiken houten vloer met de volgende oppervlaktebehandelingen. Het hout is geborsteld, fijn bezaagd en heeft uitgegutste noesten dit zorgt ervoor dat iedere plank uniek in zijn soort is. U kunt deze bijzondere houten vloeren zien in onze showroom waarop wij diverse afwerkingen hebben toegepast, waaronder dekkend wit gelakt maar ook dekkend wit geolied. Wij zijn trots op het resultaat van deze mooie witte houten vloeren.

Bezoek onze showroom >>

 

Met liefde gemaakt

Een witte houten vloer van Strongfloor is met de hand gemaakt. Door de jaren heen heeft Strongfloor de juiste formule gevonden voor een perfect geschilderde houten vloer. Omdat Strongfloor alles zelf behandelt (schildert)  en zo dus ook elke plank in handen heeft, krijgt de plank alle liefde dat het nodig heeft. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf bent u verzekerd van top kwaliteit.

Het eiken lamelparket of de eiken duoplanken om dekkend wit af te lakken hebben wij onderverdeeld in drie kwaliteiten:

Daarnaast kunt u zelf bepalen welke breedte het best bij uw interieur past. Het komt ook regelmatig voor dat er gekozen wordt voor verschillende breedtes.