0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • Afzelia houten vloeren
De Afzelia is een erg sterke hardhouten vloer. Door de gevarieerde mix aan lengtes creëert u een unieke en prachtige ruimte met de Afzelia

€65,95

Incl. btw

€54,50 Excl. btw (per m2)
Levertijd: 2 weken
Stukprijs: €65,95 / Vierkante meter
Waar komen de afzelia houten vloeren vandaan?
Afzelia is een houtsoort uit tropisch Afrika, onder andere uit Kameroen. Het hout is roodbruin en daarmee creëert u een warme uitsraling in de desbetreffende ruimte. Afzeliahout is hard en zeer duurzaam. Het werkt weinig tijdens het drogen en is geschikt voor bijna elke toepassing. Het is dus uitermate geschikt om er een parketvloer van te produceren. De afzelia houten vloer behoort daarom ook tot de exclusieve houten vloeren van Strongfloor.

Productbeschrijving:
De Afzelia hardhouten vloer is een exoot. U kunt zelf bepalen hoe u de vloer wilt laten behandelen. De lengtes variëren dus de vloer wordt gelegd in wild verband. De plank is zelf 13 mm dik met een toplaag van 4mm (zie specificaties). Ook kunt u de Afzelia verkrijgen in 18 mm dik met een harhouten toplaag van 6 mm. *Wilt u de dikkere variant? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Garantie:

Op basis van onze voorwaaarden ontvangt u 5 jaar garantie op uw houten vloer van Strongfloor.

Gemakkelijk zelf te plaatsen:
Veel van onze klanten kiezen er voor om de houten vloer zelf te plaatsen. Dit kan door zwevend op een ondervloer of doormiddel van directe verlijming op een zandcement dekvloer. 
Voor meer informatie kijk hier op ons blog >>

Legwerkzaamheden door Strongfloor laten uitvoeren:

Door de jaren heen heeft Strongfloor een groot netwerk aan vakkundige parketteurs door heel Nederland opgebouwd. Doordat wij de passie voor het ambacht met elkaar delen streven wij ernaar dat de ruimte waar de houten vloer komt te liggen een stukje showroom van Strongfloor wordt. 
Om inzicht te krijgen in de kosten voor de legwerkzaamheden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Een medewerker van Strongfloor neemt contact op om uw wensen te bespreken.

Showroom bezoeken: 
Wij vinden het leuk als u een bezoek brengt aan onze showroom.
Inspiratie opdoen terwijl wij u van een gedegen advies voorzien over de verschillende afwerkingen, legwerkzaamheden, vloerverwarming. Samen op zoek gaan naar de houten vloer die u voor ogen heeft en binnen het budget blijft. 
Openingstijden showroom >>

Klantenservice:
De enthousiaste medewerkers van Strongfloor adviseren en informeren u graag over de houten vloeren die wij aanbieden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: +31 (0)226 426504 of via onze chat functie rechtsonder op deze website.

Strongfloor houten vloeren
De Veken 207 C5
1716 KJ Opmeer, Nederland

Houtsoort:
Oppervlakte structuur:
Behandeling:
Contructie:
Sortering:
Diktes:
Breedtes:
Lengtes:
Visgraat afmetingen:
Visgraat sorteringen:
Chevron:
Bestel eenheid: p/m2
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen